Black Friday 2013 - 29 noiembrie 2013

Expandmenu Shrunk


Coada lunga la Black Friday 2012

Black Friday 2013

Inca de la primele ore ale campaniei de reduceri de Black Friday Romania 2012, site-ul eMag.ro a facut fata cu greu numarului mare de accesari, iar printre cele mai cautate produse au fost laptopurile si televizoarele.

Unul dintre cele mai populare magazine online, eMag, a dat startul reducerilor chiar in ziua de vineri, putin dupa ora 8.00, oferind promotii la raioanele „IT si Telefoane”, “Electrocasnice si Bricolaj”, „TV, Foto si Electronice”, precum si la „Marketplace”, de unde s-au putut cumpara carti, muzica si jucarii.

Din pacate, dupa doar 20 de minute de la inceperea campaniei, stocurile au fost epuizate la zeci de produse. In afara de televizoare si laptopuri, care au disparut rapid din stocuri, s-au vandut cu rapiditate si tabletele, DVD player-ele, frigiderele si cuptoarele cu microunde.

Ca urmare a numarului mare de accesari, in mai putin de 30 de minute de la deschidere, site-ul a inceput sa functioneze mai greu si cu intarziere. Pe ecranele calculatoarelor clientilor a inceput sa apara tot mai des o pisica neagra, alaturi de mesajul „Daca nu ma vedeati azi, v-ati fi plans ca nu sunt bune ofertele :) ”.

Cei care au insistat sa comande produse s-au confruntat ulterior cu un alt mesaj – „502 Bad Gateway” – aparut pe ecranul de culoare alba.

In ziua de Black Friday 2012, s-au numarat printre site-urile care au intampinat probleme cu platile Altex, Flanco, Domo, evoMag, dar si cele care vand bilete pentru diverse concerte si alte evenimente, cum ar fi biletoo.ro sau blt.ro, care ofereau reduceri de pana la 75%.

Comments are closed.